Viorel Lis a înşelat-o pe soţia lui la începutul relaţiei? Oana, dezvăluiri neştiute despre infidelitate: „L-am auzit vorbind la telefon și se auzea tare”

16 07. 2024, 09:00

Oana și Viorel Lis sunt împreună de peste 25 de ani. De-a lungul timpului au trecut prin multe încercări, dar, de fiecare dată au găsit puterea de a merge mai departe. În cadrul unui interviu recent, soţia fostului edil a vorbit despre infidelitatea acestuia. Blondina mărturiseşte că la un moment dat a avut convingerea că fostul primar vorbea și cu alte femei.

De câţiva ani, Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar singurul lui sprijin este Oana. Vedeta mărturiseşte că îşi petrece foarte mult timp în casă, alături de fostul edil, pentru că acesta nu se mai poate deplasa şi îi este frică să nu păţească ceva.

Oana Lis, despre infidelitatea soţului

În cei 25 de ani de căsnicie, Oana Lis recunoaşte că au trecut împreună prin multe. Momente mai mult sau mai puţin grave. La un moment dat, blondina l-a bănuit chiar că o înşeală.

„Avem 25 de ani de relație, în atâta timp s-au întâmplat atâtea lucruri. L-am mai prins eu pe el cu minciuna, dar și el pe mine. Și cazuri mai ușoare, mai grave, dar am trecut peste cu simțul umorului, acceptare. De exemplu, eu stăteam într-un apartament mic și el știa că eu dorm, iar el era la bucătărie. Eu m-am trezit și aveam nevoie de ceva de pe hol, ușa era închisă la bucătărie. Asta acum 15 ani. L-am auzit vorbind la telefon și se auzea tare și îi vorbea cu „tu”a spus Oana Lis, în podcastul lui Jorge.

La momentul respectiv, Oana nu s-a mulţumit cu explicaţiile pe care soţul ei i le-a oferit şi a încercat să afle mai multe.

„Am deschis ușa repede și am întrebat cine era la telefon, a zis că era fata lui. Eu am știut că nu era, apoi a început să strige la mine că sunt nebună, că îl urmăresc pe la uși, cum face omul când e prins. Fără să vreau, eram pe hol și am auzit. I-am zis să îmi dea telefonul să mă uit și mi-a zis că era o tipă care l-a rugat să-i găsească un loc de muncă și să se vadă la o cafenea. I-am zis că vin și eu, dar după a făcut în așa fel încât nu a mai zis nimeni de întâlnire și nu am mai zis nici eu nimic”, a mai spus aceasta.

 

 

Sursă foto: social media